Dagmar Matějková30. 11. 20222 minBezlepkový CHLÉB s teffovou moukouNa tomto chlebu není nic složitého. Těsto je překvapivě téměř "normální" a pracovalo se s ním nad očekávání dobře. Krásně nakynul a pekla...
Dagmar Matějková20. 11. 20221 minBezlepkový HRÁŠKOVÝ KRÉMBezlepkový hráškový krém zvládne i ten, kdo u plotny stojí poprvé nebo malé dítě s trochou dopomoci. Nic na tom není, ale ta chuť!...
Dagmar Matějková13. 11. 20222 minBezlepkové MUFFINY s malinamiBezlepkové Muffiny jsou snadným a velmi oblíbeným dezertem hlavně u dětí. Tyto byly hotovy za pár minut a zmizely, snad ještě rychleji....
Dagmar Matějková6. 11. 20222 minBezlepkový CHLÉB kmínový světlýTento bezlepkový chléb obsahuje vejce a mléko a je opět upečen bez konvenčního mixu. Mouky jsem si tentokrát i zapsala:-), můžete tedy...
Dagmar Matějková29. 10. 20222 minBezlepkový CHOBOTNICOVÝ SALÁT Cesta k mému vaření chobotnice byla trnitá. První pokus skončil tím, že chobotnice byla velmi tvrdá a prostě se vůbec nedala jíst. Dlouho...
Dagmar Matějková16. 10. 20222 minBezlepkový Korejský BRAMBORÁKTento recept nepatří asi k nejzdravějším, protože se samozřejmě smaží. Pro jednou se asi nic nestane. Musím říct, že tato verze...
Dagmar Matějková9. 10. 20222 minBezlepkový MALAJSIJSKÝ RENDANGAsijská kuchyně je pro bezlepkáře hotovým rájem na zemi. Pšeničná mouka se používá sporadicky a pokrmy jsou voňavé a plné chuti. Ano, já...
Dagmar Matějková1. 10. 20222 minBezlepkový TVAROHÁČEK s mangem a mučenkouTvaroh je asi moje nejoblíbenější surovina. Tvarohové dezerty, ať už pečené nebo rychlo-svačinky dělám poměrně často. Na tento jednoduchý...
Dagmar Matějková25. 9. 20222 minBezlepkový CHLÉB pro začátečníkyNechala jsem se inspirovat na webu maskrtnica.cz, kde jsem našla recept na lepkový chléb, původně publikovaný v New York Times. Na...