Tento dezert zvládne i malé dítě. Do smetany můžeme zašlehat karamel nebo vrstvit smetanu s jogurtem či tvarohem. Pokud jsme alergičtí na laktózu, použijeme smetanu rostlinnou.
Super snadné, příprava 5 minut
Bez lepku a vajec, vegetariánské
SUROVINY PRO 3 OSOBY:
1 smetana na šlehání
1 lžička třtinového cukru
1 hrnek malin
POSTUP PŘÍPRAVY:
Studenou smetanu vyšleháme s třtinovým cukrem do tuha. Na dno sklenic nasypeme maliny, přidáme šlehačku. Nakonec posypeme zbytkem malin.
Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇
📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.
Comments