top of page

Bezlepkový MALINOVÝ DEZERT

  • Obrázek autora: Dagmar Matějková
    Dagmar Matějková
  • 22. 10. 2020
  • Minut čtení: 1

Aktualizováno: 6. 11. 2022

Tento dezert zvládne i malé dítě. Do smetany můžeme zašlehat karamel nebo vrstvit smetanu s jogurtem či tvarohem. Pokud jsme alergičtí na laktózu, použijeme smetanu rostlinnou.

  • Super snadné, příprava 5 minut

  • Bez lepku a vajec, vegetariánské

SUROVINY PRO 3 OSOBY:

  • 1 smetana na šlehání

  • 1 lžička třtinového cukru

  • 1 hrnek malin

Bezlepkový MALINOVÝ DEZERT

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Studenou smetanu vyšleháme s třtinovým cukrem do tuha. Na dno sklenic nasypeme maliny, přidáme šlehačku. Nakonec posypeme zbytkem malin.


Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.


© 2020-2025 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

Matricaria Chamomilla s.r.o.

Ing. Dagmar Matějková Chudárková, Jednatelka společnosti

Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

IČO: 023 62 597, DIČ: CZ 023 62 597 (plátce DPH) 

Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze   

Kontaktní e-mail: info@celiakarna.cz    

  • YouTube
  • Spotify
  • Celiakarna
  • Celiakarna.cz
bottom of page