top of page
Obrázek autoraDagmar Matějková

Bezlepkový ZELNÝ SALÁT s jablky

Aktualizováno: 4. 11. 2022

Červené zelí je stálicí naši lokální gastronomie. Máme ho rádi teplé i studené, kysané, s křenem nebo ovocem. Tento salát zvládne i malé dítě a máte hotovo za pár minut. A v zimních měsících skvěle doplníme potřebné vitamíny.

  • Snadné, příprava 10 minut

  • Bez lepku, laktózy, vajec a bez masa.

SUROVINY:

  • 1/2 hlávky červeného zelí

  • 1 jablko

  • 1 lžíce medu nebo agávového sirupu

  • 2 lžíce jablečného octa

  • 1 lžíce olivového oleje

  • 2 lžíce vody

  • sůl, pepř


Bezlepkový ZELNÝ SALÁT s jablky


POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Zelí nastrouháme nebo koupíme nakrouhané. Jablko nastrouháme i se slupkou. Dáme do mísy. Osolíme a opepříme.

  • Zálivku připravíme z medu, octa, oleje a vody.

  • Zelí s jablkem a zálivkou promícháme. Salát necháme vychladit a podáváme.


Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.



78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page