top of page

Bezlepkový ZELNÝ SALÁT s jablky

Aktualizováno: 4. 11. 2022

Červené zelí je stálicí naši lokální gastronomie. Máme ho rádi teplé i studené, kysané, s křenem nebo ovocem. Tento salát zvládne i malé dítě a máte hotovo za pár minut. A v zimních měsících skvěle doplníme potřebné vitamíny.

  • Snadné, příprava 10 minut

  • Bez lepku, laktózy, vajec a bez masa.

SUROVINY:

  • 1/2 hlávky červeného zelí

  • 1 jablko

  • 1 lžíce medu nebo agávového sirupu

  • 2 lžíce jablečného octa

  • 1 lžíce olivového oleje

  • 2 lžíce vody

  • sůl, pepř


Bezlepkový ZELNÝ SALÁT s jablky


POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Zelí nastrouháme nebo koupíme nakrouhané. Jablko nastrouháme i se slupkou. Dáme do mísy. Osolíme a opepříme.

  • Zálivku připravíme z medu, octa, oleje a vody.

  • Zelí s jablkem a zálivkou promícháme. Salát necháme vychladit a podáváme.


Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.



Comments


© 2020-2025 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

Matricaria Chamomilla s.r.o.

Ing. Dagmar Matějková Chudárková, Jednatelka společnosti

Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

IČO: 023 62 597, DIČ: CZ 023 62 597 (plátce DPH) 

Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze   

Kontaktní e-mail: info@celiakarna.cz    

  • YouTube
  • Spotify
  • Celiakarna
  • Celiakarna.cz
bottom of page