Většina Čechů neví, co s ním nebo ho vůbec nekupuje. Pak čoi je přitom velmi snadná připravit a chutná famózně k rybě nebo třeba kuřecímu masu.
Velmi snadné, příprava 10 minut
Bez lepku, masa, vajec a samozřejmě vegetariánské.
Suroviny pro 2 osoby:
2 ks pak čoi
1 červené cibule
1 lžíce oleje (ne olivový)
sůl a pepř
Postup přípravy:
Pak čoi nakrájíme na asi 2 cm kousky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky.
Na oleji zprudka orestujeme cibuli, přidáme pak čoi, osolíme a opepříme, restujeme do změknutí (ne rozvaření) zeleniny, asi 2 minuty.
Podáváme ke steakům, rybám apod.
Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇
📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.
Comments