top of page
Obrázek autoraDagmar Matějková

Bezlepkový PAK ČOI jako příloha

Aktualizováno: 13. 7.

Většina Čechů neví, co s ním nebo ho vůbec nekupuje. Pak čoi je přitom velmi snadná připravit a chutná famózně k rybě nebo třeba kuřecímu masu.


  • Velmi snadné, příprava 10 minut

  • Bez lepku, masa, vajec a samozřejmě vegetariánské.


Suroviny pro 2 osoby:

  • 2 ks pak čoi

  • 1 červené cibule

  • 1 lžíce oleje (ne olivový)

  • sůl a pepř

Bezlepkový PAK ČOI jako příloha

Postup přípravy:

  • Pak čoi nakrájíme na asi 2 cm kousky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky.

  • Na oleji zprudka orestujeme cibuli, přidáme pak čoi, osolíme a opepříme, restujeme do změknutí (ne rozvaření) zeleniny, asi 2 minuty.

  • Podáváme ke steakům, rybám apod.


Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.


66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page