top of page

Bezlepková TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

Obrázek autora: Dagmar MatějkováDagmar Matějková

Aktualizováno: 4. 11. 2022

Tuto tuňákovou pomazánku připravíme doslova za pár minut. Postačí nám pár surovin a máme hotovo. Pomazánky jsou samozřejmě velmi variabilní, takže pokud něco z uvedených surovin nemáte rádi, můžete nahradit a nebo vynechat.


  • příprava 10 minut

  • snadné


Suroviny:

  • 1 tvaroh (polotučný)

  • 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji

  • 2 jarní cibulky

  • 1 mrkev

  • sůl a pepř

  • semínka na ozdobu (len, slunečnicové semínko, dýňové apod.)


Bezlepková TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

Postup přípravy:

  • Jarní cibulku si nakrájíme, mrkve očistíme a nastrouháme.

  • Z tuňáka slijeme olej, dáme do misky společně s tvarohem, cibulkou a mrkví.

  • Osolíme, opepříme a důkladně zpracujeme vidličkou. Dáme do misky, ve které budeme pomazánku podávat a ozdobíme semínky.

  • Podáváme vychlazené s bezlepkovým pečivem a zeleninou.

Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.



122 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


© 2020-2025 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

Matricaria Chamomilla s.r.o.

Ing. Dagmar Matějková Chudárková, Jednatelka společnosti

Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

IČO: 023 62 597, DIČ: CZ 023 62 597 (plátce DPH) 

Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze   

Kontaktní e-mail: info@celiakarna.cz    

  • YouTube
  • Spotify
  • Celiakarna
  • Celiakarna.cz
bottom of page