Bezlepková TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

Aktualizováno: 4. 11.

Tuto tuňákovou pomazánku připravíme doslova za pár minut. Postačí nám pár surovin a máme hotovo. Pomazánky jsou samozřejmě velmi variabilní, takže pokud něco z uvedených surovin nemáte rádi, můžete nahradit a nebo vynechat.


  • příprava 10 minut

  • snadné


Suroviny:

  • 1 tvaroh (polotučný)

  • 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji

  • 2 jarní cibulky

  • 1 mrkev

  • sůl a pepř

  • semínka na ozdobu (len, slunečnicové semínko, dýňové apod.)


Bezlepková TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

Postup přípravy:

  • Jarní cibulku si nakrájíme, mrkve očistíme a nastrouháme.

  • Z tuňáka slijeme olej, dáme do misky společně s tvarohem, cibulkou a mrkví.

  • Osolíme, opepříme a důkladně zpracujeme vidličkou. Dáme do misky, ve které budeme pomazánku podávat a ozdobíme semínky.

  • Podáváme vychlazené s bezlepkovým pečivem a zeleninou.

Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.



56 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše