Pstruh je k dostání po celý rok a jedná se o velmi jemnou rybu, která nepotřebuje žádné zázračné koření a je připraven za pár minut. Obecně na rybu žádné rybí koření nedávám. Obvykle naprosto postačí sůl, pepř a kmín.
Velmi snadné, příprava a grilování 20 minut
Bez lepku, bez laktózy a bez vajec.
SUROVINY PRO 2 OSOBY:
2 říční pstruzi
sůl, pepř, kmín
bylinky např. tymián, petrželka
2 lžíce olivového oleje
POSTUP PŘÍPRAVY:
Pstruhy očistíme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Do břišní dutiny dáme bylinky smíchané se solí, pepřem, kmínem, olivovým olejem a bylinkami.
Necháme asi 1 hodinu marinovat.
Gril rozehřejeme na střední výkon. Ryby dáme do držáku na ryby a grilujeme, z obou stran, asi 10 minut.
Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇
📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.
Comentários