• Dagmar Matějková

PAK ČOI JAKO PŘÍLOHA

Většina Čechů neví, co s ním nebo ho vůbec nekupuje. Pak čoi je přitom velmi snadná připravit a chutná famózně k rybě nebo třeba kuřecímu masu.

  • Velmi snadné, příprava 10 minut

  • Bez lepku, masa, vajec a samozřejmě vegetariánské.

Suroviny pro 2 osoby:

  • 2 ks pak čoi

  • 1 červené cibule

  • 1 lžíce oleje (ne olivový)

  • sůl a pepř

Postup přípravy:

  • Pak čoi nakrájíme na asi 2 cm kousky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky.

  • Na oleji zprudka orestujeme cibuli, přidáme pak čoi, osolíme a opepříme, restujeme do změknutí (ne rozvaření) zeleniny, asi 2 minuty.

  • Podáváme ke steakům, rybám apod.

#bezlepku #celiakie #dagmarmatejkova #receptarna #receptarnacz #gluteinfrei #glutenfree #mrkvovykolac #kolac #pakcoi #celiakarna #celiakarnacz #bezlaktozy #bezmasa #bezvajec

Recent Posts

See All
  • Celiakarna

© 2020 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

Ing. Dagmar Matějková Chudárková, jednatelka společnosti Matricaria Chamomilla s.r.o.

Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

IČO: 023 62 597, Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze