Bezlepkový MANGOVÝ ROZVAR
- Dagmar Matějková
- 22. 10. 2020
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: 6. 11. 2022
Pokud nakoupíme více manga, než jsme schopni zkonzumovat, tak je praktické, udělat si rozvar. Rozvar je něco jako džem, ale většinou nemáme ambice, tento rozvar moc dlouho skladovat. Skvělé do bílého jogurtu.
Snadné, příprava 20 minut
Bez lepku, laktózy, vajec a samozřejmě bez masa.
SUROVINY:
1 zralé mango (pro více mang násobíme množství ostatních surovin)
šťáva z jednoho citronu nebo limety
2 lžíce třtinového cukru
kousek skořice
2 hřebíčky

POSTUP PŘÍPRAVY:
Mango oloupeme, nakrájíme a dáme do hrnce společně s ostatními surovinami.
Vaříme asi 10 minut, ještě horké dáme do vhodné sklenice s víčkem.
Mangový rozvar skvěle chutná s bílým jogurtem.
Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇
📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.
Commenti