top of page

Bezlepkový MANGOVÝ ROZVAR

Aktualizováno: 6. 11. 2022

Pokud nakoupíme více manga, než jsme schopni zkonzumovat, tak je praktické, udělat si rozvar. Rozvar je něco jako džem, ale většinou nemáme ambice, tento rozvar moc dlouho skladovat. Skvělé do bílého jogurtu.

  • Snadné, příprava 20 minut

  • Bez lepku, laktózy, vajec a samozřejmě bez masa.

SUROVINY:

  • 1 zralé mango (pro více mang násobíme množství ostatních surovin)

  • šťáva z jednoho citronu nebo limety

  • 2 lžíce třtinového cukru

  • kousek skořice

  • 2 hřebíčky


Bezlepkový MANGOVÝ ROZVAR

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Mango oloupeme, nakrájíme a dáme do hrnce společně s ostatními surovinami.

  • Vaříme asi 10 minut, ještě horké dáme do vhodné sklenice s víčkem.

Mangový rozvar skvěle chutná s bílým jogurtem.



Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.


114 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page