TIPY A DOPORUČENÍ

TIPY A DOPORUČENÍ

TIPY A DOPORUČENÍ

  • DOMŮ

  • My BOOK

  • BLOG

  • PODCAST

  • O MNĚ

  • MOJE TIPY

    • NÁKUP A RESTAURACE
    • Obchody
    • Restaurace
  • More

    Use tab to navigate through the menu items.

    VAŘÍME BEZ LEPKU

    • YouTube
    • Spotify
    • Celiakarna
    • Celiakarna.cz

    VŠECHNY PŘÍSPĚVKY

    • Všechno
    • PEČIVO
    • HLAVNÍ JÍDLO
    • SLADKÉ
    • PŘEDKRM
    • ČLÁNEK
    • SALÁT
    • OSTATNÍ
    Search
    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA s balkánským sýrem
    Dagmar Matějková
    • Aug 17, 2021
    • 1 min

    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA s balkánským sýrem

    Tuňákovou pomazánku připravuji velmi ráda. Je to rychlovka a dá se připravit na x způsobů. Tentokrát jsem použila balkánský sýr a jogurt. U balkánu je potřeba dávat pozor na to, jak slaný sýr je, abychom z tuňáka neudělali slanečka. Pomazánka je hotová velmi rychle a chutná báječně s čerstvým bezlepkovým chlebem, který si můžete upéct podle mých receptů a to bez vážení a složitých postupů. příprava 10 minut snadné Suroviny: 1/2 bílého jogurtu 1 konzerva tuňáka v olivovém olej
    0 views0 comments
    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
    Dagmar Matějková
    • Jun 20, 2021
    • 1 min

    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

    Tuto tuňákovou pomazánku připravíme doslova za pár minut. Postačí nám pár surovin a máme hotovo. Pomazánky jsou samozřejmě velmi variabilní, takže pokud něco z uvedených surovin nemáte rádi, můžete nahradit a nebo vynechat. příprava 10 minut snadné Suroviny: 1 tvaroh (polotučný) 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji 2 jarní cibulky 1 mrkev sůl a pepř semínka na ozdobu (len, slunečnicové semínko, dýňové apod.) Postup přípravy: Jarní cibulku si nakrájíme, mrkve očistíme a nastrouh
    0 views0 comments
    MAKRELOVÁ POMAZÁNKA
    Dagmar Matějková
    • Oct 30, 2020
    • 1 min

    MAKRELOVÁ POMAZÁNKA

    Makrelová pomazánka se u nás dělá docela často, jelikož máme to štěstí, že k nám "připlouvají" makrely přímo ze Švédska. Jsou čerstvě ulovené a uzené bez použití chemie, jen s troškou soli. Tato pomazánka je trošku náročnější na suroviny, ale jistě na mém blogu naleznete i jiné, jednodušší verze. Velmi snadné, příprava 20 minut. Bez lepku. SUROVINY pro 4 osoby: 1 uzená makrela 1 cibule 1 jarní cibulka 1 stonek řapíkatého celeru 2 vejce 1 lžíce dijonské hořčice 1 lžička hruboz
    0 views0 comments

    © 2020 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

    Ing. Dagmar Matějková Chudárková, jednatelka společnosti Matricaria Chamomilla s.r.o.

    Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

    IČO: 023 62 597, Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze       

    • YouTube
    • Spotify
    • Celiakarna
    • Celiakarna.cz