TIPY A DOPORUČENÍ

TIPY A DOPORUČENÍ

TIPY A DOPORUČENÍ

  • DOMŮ

  • My BOOK

  • BLOG

  • PODCAST

  • O MNĚ

  • MOJE TIPY

    • NÁKUP A RESTAURACE
    • Obchody
    • Restaurace
  • More

    Use tab to navigate through the menu items.

    VAŘÍME BEZ LEPKU

    • YouTube
    • Spotify
    • Celiakarna
    • Celiakarna.cz

    VŠECHNY PŘÍSPĚVKY

    • Všechno
    • PEČIVO
    • HLAVNÍ JÍDLO
    • SLADKÉ
    • PŘEDKRM
    • ČLÁNEK
    • SALÁT
    • OSTATNÍ
    Search
    Vynikající ZAPEČENÝ LILEK bez lepku
    Dagmar Matějková
    • Jun 15
    • 1 min

    Vynikající ZAPEČENÝ LILEK bez lepku

    Hotovo během pár minut. Snadná, chutná a velmi vděčná večeře. Dá se kombinovat např. s cuketou nebo podle toho, co už vám "vadne" v lednici nebo ve spíži. Zvládne i ten, kde nevaří a náhodou se mu pod ruce dostal lilek. Velmi snadné, příprava 50 - 60 minut, včetně pečení Bez lepku, vajec a samozřejmě masa. Suroviny pro 3 - 4 osoby: 2 lilky plechovka drcených rajčat 1 cibule 3 stroužky česneku 1 balení mozzarelly sůl, pepř 4 lžíce olivového oleje bylinky na ozdobu a parmazán n
    60 views0 comments
    PEČENÝ LILEK s česnekem
    Dagmar Matějková
    • Nov 5, 2021
    • 1 min

    PEČENÝ LILEK s česnekem

    Hotovo během pár minut a nenáročné na suroviny. Stačí mít doma lilek, česnek a olivový olej a máte o večeři postaráno. Není potřeba mít žádné speciální suroviny, postupy nebo znalosti. Velmi snadné, příprava 50 minut, včetně pečení Bez lepku, vajec a laktózy. Suroviny pro 2 osoby: 1 lilek sůl, pepř 8 stroužků česneku 4 lžíce olivového oleje Postup přípravy: Omyjeme si lilek a rozkrojíme jako na fotografii. Česnek si očistíme a nakrájíme na plátky. Do lilku uděláme hluboké zá
    47 views0 comments
    KUŘECÍ POLÉVKA "asijská" bez lepku
    Dagmar Matějková
    • Sep 19, 2021
    • 2 min

    KUŘECÍ POLÉVKA "asijská" bez lepku

    Trochu jiná polévka s kuřecím masem. Můžeme podávat jako plnohodnotný oběd nebo večeři. Je velmi snadná, jen náročnější na suroviny. Nicméně, myslím si, že dneska je už zcela běžné, že máme na každém rohu vietnamskou večerku, kde tu rybí nebo tamarindovou omáčku můžeme koupit. Do polévky jsem dala nudle Bun, to jsou takové tenké rýžové špagety. Jediné mínus této polévky je, že není vhodné si dát bílou košili nebo tričko při její konzumaci, neboť to nemusí dopadnout dobře:-).
    184 views0 comments
    TRESKA TMAVÁ pečená se zeleninou
    Dagmar Matějková
    • Sep 3, 2021
    • 1 min

    TRESKA TMAVÁ pečená se zeleninou

    Tmavou tresku jsem si oblíbila pro její pevnou strukturu a výraznou chuť. Jelikož v mé domácnosti nemáme friťák, ani nesmažíme třeba hranolky apod. rybu obvykle peču s něčím nebo na něčem. Nic proti smaženému jídlu nemám, jen mi vadí to, že pokud se dělá ryba na pánvi, tak olej většinou stříká kolem dokola a raději věnuji svůj čas nějaké zábavě, než gruntování kuchyně po každém druhém jídle. 💡 Tuto úpravu zvládne každý a je velmi variabilní. Zeleninu, ale i druh ryby můžeme
    41 views0 comments
    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA s balkánským sýrem
    Dagmar Matějková
    • Aug 17, 2021
    • 1 min

    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA s balkánským sýrem

    Tuňákovou pomazánku připravuji velmi ráda. Je to rychlovka a dá se připravit na x způsobů. Tentokrát jsem použila balkánský sýr a jogurt. U balkánu je potřeba dávat pozor na to, jak slaný sýr je, abychom z tuňáka neudělali slanečka. Pomazánka je hotová velmi rychle a chutná báječně s čerstvým bezlepkovým chlebem, který si můžete upéct podle mých receptů a to bez vážení a složitých postupů. příprava 10 minut snadné Suroviny: 1/2 bílého jogurtu 1 konzerva tuňáka v olivovém olej
    91 views0 comments
    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
    Dagmar Matějková
    • Jun 20, 2021
    • 1 min

    TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

    Tuto tuňákovou pomazánku připravíme doslova za pár minut. Postačí nám pár surovin a máme hotovo. Pomazánky jsou samozřejmě velmi variabilní, takže pokud něco z uvedených surovin nemáte rádi, můžete nahradit a nebo vynechat. příprava 10 minut snadné Suroviny: 1 tvaroh (polotučný) 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji 2 jarní cibulky 1 mrkev sůl a pepř semínka na ozdobu (len, slunečnicové semínko, dýňové apod.) Postup přípravy: Jarní cibulku si nakrájíme, mrkve očistíme a nastrouh
    46 views0 comments

    © 2020 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

    Ing. Dagmar Matějková Chudárková, jednatelka společnosti Matricaria Chamomilla s.r.o.

    Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

    IČO: 023 62 597, Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze       

    • YouTube
    • Spotify
    • Celiakarna
    • Celiakarna.cz